Kérdésed van? Hívj minket! +06-20/549-7969

Ékszer blog

A gyűrű szűkítése, vagy más néven gyűrűk méretének csökkentése olyan folyamat, amelyet ékszerészek végeznek annak érdekében, hogy egy túl nagy gyűrűt kisebbé tegyenek.

Amennyiben úgy érzed, mégsem passzol a stílusodhoz a kiválasztott ékszer, lehetőséged van visszaküldeni. Ez az ékszer visszaküldésének pontos menete.

Gyűrűt vennél magadnak, de nem tudod a gyűrűméreted? Mást lepnél meg egy gyűrűvel, de fogalmad sincs, mekkora méretű gyűrűt hord?

A természetes gyémántoknak többféle csiszolási formája létezik, mindegyiknek megvan a saját különleges szépsége.

Eláruljuk, mire figyelj, ha azt szeretnéd, hogy az általad vásárolt drágakő vagy ékszer ne hamisítvány legyen.

A csodás színekben pompázó fancy gyémántokkal megvalósíthatod kreatív elképzeléseidet, és egy különleges, egyedi ékszerrel gazdagodhatsz.

A fancy gyémántok és briliánsok lenyűgöző története a természet csodájának és az emberi kreativitásnak páratlan együttműködését tükrözi.

Mikor beszélünk tiszta, klasszikus gyémántról, és mik a fancy gyémánt jellemzői? Ezek a legfontosabb különbségek a kétfajta gyémánt között!

A 4C-t az Amerikai Drágakő Intézet vezette be az 1940-es években, és azóta is ezt használják a gyémánt minőségének meghatározására.

Elég csak magunk elé képzelni a tiszta kék eget, egy tó csillogó vizét, csodaszép kék virágokat, és máris jó érzés tölt el minket.

 

A házassági évforduló annak a napnak a megünneplése, amikor két ember kinyilvánította, együtt kívánják leélni az életüket.

Keresztelő vagy gyermekköszöntő ajándéknak érdemes értékálló dolgot választani, amit a gyermek felnőve majd magával vihet az új életébe.

A rózsaszín és különféle árnyalatai vidámságot, optimizmust és magabiztosságot sugároznak, viselőjüket pedig feltöltik női energiával.

"Hozzám jössz?" Akárhogy és akárhol is hangzik el a nagy kérdés, egy biztos, varázslatos a pillanat, amikor a csillogó gyűrű a leendő ara ujjára kerül.

A zöld a természet színe, békét, egészséget és nyugalmat szimbolizál. Mit fejez még ki, ha zöld ruhát vagy ékszert viselsz?

A hagyomány szerint az ara viseljen valami újat, valami régit, valami kölcsönkapott dolgot és valami kéket. Tudod, hogy miért?

Az álomfogó indián eredetű védő talizmán, amely megvéd a rossz álmoktól – de miben segít még, ha ékszerként hordod?

Megsimogatod a cicád, és ő dorombolással válaszol? Akkor biztos lehetsz benne, hogy jól érzi magát veled.