Egyedi és kis szériás arany, ezüst, drágaköves ékszerek - Most ingyenes szállítás Foxpost automatába!

Kérdésed van? Hívj minket! +06-20/549-7969

Szűrés
Anyag
Karát
Tisztaság
Szín
Csiszolás
Méret
50 - 63
Súly (gr)
0 gr - 11 gr
Plusz infó
Ár (Ft)
16 900 Ft - 1 999 900 Ft
Termék státusza

ELJEGYZÉSI GYŰRŰK

Az eljegyzési gyűrűk a szerelem és elköteleződés jelképei. Nem tudod a gyűrűméretet? Mutatjuk, hogyan tudod lemérni a saját ujjadat vagy más ujját, és gyűrűméretre átszámolni »


58termék
 

Az Antal Ékszer eljegyzési gyűrű kínálatában gyönyörű és egyedi arany és ezüst eljegyzési gyűrűket találsz, melyek tökéletesen tükrözik kapcsolatotok egyediségét. Van itt zafír eljegyzési gyűrű, gyémánt eljegyzési gyűrű, topáz eljegyzési gyűrű, de ezüst eljegyzési gyűrűt is találsz a webshopunkban.

Egy jegygyűrű teljes élethosszig tartó ígéret, ami emlékeztet minket arra az állandó kapcsolatra, amit megosztunk valakivel. Az eljegyzési gyűrű választása tehát különleges pillanat, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk ebben a döntésben.

Mindegyik eljegyzési gyűrűt gondosan válogattuk ki, hogy a legmagasabb minőséget és dizájnt kínálhassuk neked és párodnak. Akár olcsó, egyszerű eljegyzési gyűrűt keresel, akár drágább, egyedi eljegyzési gyűrűt, drágaköves eljegyzési gyűrűt vagy gyémánt eljegyzési gyűrűt, biztosan megtalálod az ízlésednek valót.