Egyedi és kis szériás arany, ezüst, drágaköves ékszerek - 6 helyen személyesen is átveheted!

Kérdésed van? Hívj minket! +06-20/549-7969

Ékszer blog

Fancy gyémántok, ha nem félsz kitűnni a tömegből

Antal Ékszer
Fancy gyémántok, ha nem félsz kitűnni a tömegből

A csodás színekben pompázó fancy gyémántokkal megvalósíthatod kreatív elképzeléseidet, és egy különleges, egyedi ékszerrel gazdagodhatsz.

Az Antal Ékszer 1989 óta szereplője a hazai ékszerkereskedelmi palettának. Az eltelt évtizedek alatt érdeklődésünk és kínálatunk dinamikusan változott, követve a világtrendeket és személyes kíváncsiságunkat is. 
 
Kínálatunk új szereplői a csodás színekben pompázó fancy, azaz fantázia gyémántok, melyekkel megvalósíthatod kreatív elképzeléseidet, és egy igazán egyedi, különleges ékszerrel gazdagodhatsz.
 
5 érv a fancy gyémántok mellett
 
1. Ár és érték
A zárványokat tartalmazó fancy gyémántok általában kedvezőbb áron elérhetők, mint a teljesen tiszta gyémántok. Ez lehetővé teszi, hogy ugyanazon az áron nagyobb karát súlyú vagy nagyobb méretű követ válassz.
 
2. Egyedi megjelenés
A zárványok karaktert adnak a fancy gyémántnak. Ezek a természetes belső vagy külső jelenségek - mint például apró zárványok vagy hajszálrepedések - igazán egyedivé tesznek minden egyes fantázia briliánst.
 
3. Természetes érzet
A zárványok jelenléte a kőben azt hangsúlyozza, hogy a gyémánt természetes úton keletkezett és nem mesterségesen állították elő. Egy fancy gyémánttal valóban a múlt egy páratlan darabját tarthatod a kezedben.
 
4. Egyéni stílus és ékszertervezés
Négyszögletű, ovális, csepp vagy szív alakú, smaragd csiszolású, kerek - Az egyedi formák, mintázatok és zárványok lehetővé teszik, hogy olyan darabokat hozzanak létre, amelyek kiemelkednek a tömegből. 
 
5. Személyes érték és kapcsolódás
A fancy gyémántok érzelmi értéket is hordozhatnak. A gyémánt zárványai, a tökéletlenségek lehetnek olyan belső emlékek, amelyek személyes jelentőséggel bírnak, de sokaknak egyszerűen csak jólesik belegondolni abba, hogy a gyémántnak saját múltja, története van, ami a modern technika által behálózott világunkban fontos kapcsolódási pont.
 
A fancy gyémánt olyan, mint mi, emberek. Színes, egyedi, tökéletlenségében is tökéletes egyéniség, ami a megfelelő formálással, csiszolással még inkább meg tudja mutatni a benne rejlő különleges szépséget.
 
Válogatnál fancy gyémánt köveink közül? Nézd meg fancy gyémánt kínálatunkat itt »
 
Egyedi gyémántot szeretnél? Itt adhatod le a rendelésed »