10% KEDVEZMÉNY ELJEGYZÉSI GYŰRŰKRE A LOVE10 KUPONKÓDDAL! 

Kérdésed van? Hívj minket! +06-20/549-7969

Szűrés
Anyag
Karát
Tisztaság
Szín
Csiszolás
Méret
50 - 60
Súly (gr)
0 gr - 4 gr
Plusz infó
Ár (Ft)
59 900 Ft - 1 999 900 Ft
Termék státusza

DRÁGAKÖVES ÉKSZEREK

A drágaköves ékszerek az ékszeripar csúcsát képviselik, egyszerre jelenítik meg a luxust, kifinomultságot és különlegességet. Válogass meseszép drágaköves és gyémánt gyűrűk, gyémánt, zafír és topáz fülbevalók és medálok között.

67termék
 

Drágaköves gyűrű, briliáns gyűrű, gyémánt gyűrű, topáz gyűrű, zafír gyűrű, drágaköves fülbevaló, briliáns fülbevaló, gyémánt fülbevaló, topáz fülbevaló, zafír fülbevaló, drágaköves medál, briliáns medál, gyémánt medál, topáz medál, zafír medál - nálunk megtalálsz minden ékszert, amivel eleganciát és ragyogást varázsolhatsz a megjelenésedbe.
Az Antal Ékszer drágaköves és briliáns ékszerek nem csupán kiegészítők, hanem igazi műalkotások, melyek gyönyörűen megmutatják egy-egy drágakő legszebb oldalát, legyen az egy égszínkék topáz, egy mélyzöld zafír vagy egy ragyogó gyémánt. 
 
Egy drágaköves fülbevaló, drágaköves gyűrű, drágaköves medál nem csak a személyiséged kifejezésének varázslatos eszköze, hanem életstílust is közvetít, amiben az elegancia és az időtállóság fontos szerepet töltenek be. Egy drágaköves ékszer így nem csupán gyönyörű tárgy, hanem értékek és emlékek hordozója, melyek generációkon átívelő kinccsé válik.
 
Egy drágaköves ékszert viselhetsz esküvőn, házassági évfordulón vagy különleges eseményen, a legjobb, ha hagyod érvényesülni egyedi szépségét.