Kérdésed van? Hívj minket! +06-20/549-7969

Szűrés
Anyag
Karát
Tisztaság
Szín
Csiszolás
Méret
50 - 60
Méret/hossz
Súly (gr)
1 gr - 9 gr
Certifikát
Plusz infó
Címkék
Ár (Ft)
18 990 Ft - 249 900 Ft
Termék státusza

Zafír köves ékszerek

A zafír varázslatos szépségével és kék ragyogásával varázsolja el az ékszerkedvelőket. Az egyedülálló kék árnyalatoktól a mély tengerészkékig a zafír ékszerek magas minőségükkel és elegáns megjelenésükkel emelik ki viselőjük stílusát. A kék zafír azonban nem csupán egy gyönyörű drágakő, hanem több szimbolikus jelentéssel is bír.
 
A kék zafírkő hagyományosan a bölcsességet és a megértést szimbolizálja. A kék szín az égbolttal és a tengerrel társul, ezért a tiszta gondolkodás és az elmélyült meditáció jelentését hordozza. Emellett a hűség és a tartós elkötelezettség jelképe is, így jegygyűrűnek is ideális választás egy zafír köves gyűrű. 
 
Egyes kultúrákban a kék zafírt védelmi drágakőnek tekintik, ami segíthet elűzni a negatív energiákat, egyúttal bevonzza a szerencsét és a pozitív változásokat. Egy kék zafírköves gyűrűt, fülbevalót vagy medált viselni nemcsak az esztétikumról és az elegáns megjelenésről szól, hanem a számunkra fontos értékeket is kifejezhetjük vele.

14termék 114

Miért válaszd az Antal Ékszert?

 

Minőség és kiválóság:

 Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokból készült ékszereket kínálunk, melyek nem allergizálnak, emellett őrzik értéküket és tartósak, így választásoddal nem csak egy szép ékszer mellett teszed le a voksodat, de tudatos döntéseddel óvod a környezetet és támogatod a fenntartható divatot.

 

Személyre szabott szolgáltatás:

 Igyekszünk egyedi igényeket és kívánságokat megvalósítani, hogy valóban olyan ékszered legyen, ami száz százalékig rólad szól.

 

Gyors és biztonságos szállítás:

 Az ország bármely pontjára gyorsan és biztonságosan eljuttatjuk neked a megrendelt ékszert. 6 helyen pedig akár személyesen is átveheted rendelésed.

 

Kiváló ügyfélszolgálat:

 Tapasztalt csapatunk mindig készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen a megfelelő választásban akár magadnak keresel ékszert, akár ajándékba vennél ékszert.