Kérdésed van? Hívj minket! +06-20/549-7969

Szűrés
Anyag
Karát
Tisztaság
Szín
Méret
52 - 60
Súly (gr)
0 gr - 3 gr
Certifikát
Plusz infó
Címkék
Ár (Ft)
59 900 Ft - 249 900 Ft
Termék státusza

Topáz köves ékszerek

Az ókori kultúrákban a topázt gyakran védelmi és gyógyító kőként használták, hitték, hogy erősíti a testet és a lelket. A topáz drágakő kék változatához hasonló tulajdonságokat kapcsolnak, mint a kék zafírhoz, egyebek közt a pénzügyi stabilitás, önbizalom és egészség javulását segíti elő, ha valaki kék topázköves ékszert visel. 
 
Az égszínkék topáz csodás ékköve lehet egy eljegyzési gyűrűnek vagy egy fülbevalónak is, de esküvőn is érdemes viselni, ha menyasszonyként szeretnél "valami kék" színű dolgot csempészni az öltözékedbe.
 
A kék topáz tehát nem csupán egy gyönyörű ékkő, hanem értékes szimbólumokkal rendelkező drágakő is, amely hozzájárulhat a viselője személyes fejlődéséhez és jólétéhez.

16termék 116

Miért válaszd az Antal Ékszert?

 

Minőség és kiválóság:

 Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokból készült ékszereket kínálunk, melyek nem allergizálnak, emellett őrzik értéküket és tartósak, így választásoddal nem csak egy szép ékszer mellett teszed le a voksodat, de tudatos döntéseddel óvod a környezetet és támogatod a fenntartható divatot.

 

Személyre szabott szolgáltatás:

 Igyekszünk egyedi igényeket és kívánságokat megvalósítani, hogy valóban olyan ékszered legyen, ami száz százalékig rólad szól.

 

Gyors és biztonságos szállítás:

 Az ország bármely pontjára gyorsan és biztonságosan eljuttatjuk neked a megrendelt ékszert. 6 helyen pedig akár személyesen is átveheted rendelésed.

 

Kiváló ügyfélszolgálat:

 Tapasztalt csapatunk mindig készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen a megfelelő választásban akár magadnak keresel ékszert, akár ajándékba vennél ékszert.