Karikagyűrű rendelés tudnivalók és űrlap

Karikagyűrűt vásárolni nem egyszerű, hiszen ez az a gyűrű, amit aztán a házasságotok ideje alatt, akár életetek végéig viseltek majd mint a szerelmetek és összetartozásotok jelképét.
Ezért hát fontos, mennyire nyeri el a tetszésedet, milyen anyagból van, milyen a karikagyűrű mintája, formája - például a klasszikus kerekebb vagy lapos forma -, hogyan illeszkedik a te és a párod ujjára.
Emellett pedig el kell gondolkodni azon is, hogy maradsz a klasszikus, ékszerész által megalkotott karikagyűrű stílusnál, vagy kővel, véséssel egyedivé teszed azt.
Hogy valóban az általatok megálmodott karikagyűrűt húzhassátok egymás ujjára a nagy napon, arany és ezüst karikagyűrűinket egyedileg, rendelésre készítjük el nektek.

Választhatod cirkóniával vagy gyémánttal, illetve kérheted egyedi véséssel is.
Akkor is nyugodtan válaszd az egyedi karikagyűrű-rendelést, ha csak 1 darabot rendelnél, mert mondjuk a már meglévő karikagyűrű elkopott és lecserélnéd, vagy esetleg elveszett a gyűrű és pótolnád.
A megrendelt karikagyűrű(ke)t ajándék díszdobozban szállítjuk a megadott címre vagy átvételi pontra. 
 
A rendeléskor, kérjük, vedd figyelembe:
→A megrendelés leadásától a kész gyűrű kézhez vételéig átlagosan 1-4 héttel (5-20 munkanappal) számolj, így fontos, hogy időben add le a rendelést!
A munkanapba nem számítanak bele a hétvégék, ünnepnapok, munkaszüneti napok, ezért fontos, hogy ne hagyd az utolsó pillanatra a karikagyűrű rendelést.
→A megadott ár 1 db 58-as méretű karikagyűrűre vonatkozik. Az ettől nagyobb méretű gyűrűk ára felfelé, a kisebb méretű gyűrűk ára lefelé módosulhat. A pontos árról a megrendelést követően emailben tájékoztatunk.
Az alábbi űrlapon tudjátok leadni egyedi karikagyűrű igénylésetek, kérjük, töltsétek ki minél pontosabban. 
Karikagyűrű rendelés űrlap
(az űrlap kitöltése nem jár fizetési kötelezettséggel)
Igényelt gyűrű(k)*
Extrák - Kő díszítés (cirkónia=2000 Ft/db; briliáns 15.000-20.000 Ft/db)*
Extrák - Kő díszítés: kő anyaga
Extrák - Egyedi véset (1400 Ft/karakter)*
Extrák - Egyedi véset: a szöveg betűtípusa