Egyedi és kis szériás arany, ezüst, drágaköves ékszerek - 6 helyen személyesen is átveheted!

Kérdésed van? Hívj minket! +06-20/549-7969

Szűrés
Ár (Ft)
5 000 Ft - 100 000 Ft
Termék státusza

ANTAL ÉKSZER AJÁNDÉKKÁRTYÁK

Az Antal Ékszer webshop ajándékkártyái lehetővé teszik, hogy a megajándékozott saját időbeosztása és kényelme szerint válassza ki azt az ékszert, amelyik igazán hozzá való. 
 
Az ajándékkártya emellett szintén ideális választás, amikor az ajándékozott messze van tőled, és nem tudod személyesen átadni az ajándékot. Az online vásárlás lehetőségét kínáló ajándékkártya segítségével gyorsan és kényelmesen el tudod juttatni az ajándékod a címzettnek, akár az ország másik felére is.
 
Az Antal Ékszer ajándékkártya a webshopban és személyesen is beváltható, az ország 5 Antal Ékszer üzletében.

5termék 15

Miért válaszd az Antal Ékszert?

 

Minőség és kiválóság:

 Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokból készült ékszereket kínálunk, melyek nem allergizálnak, emellett őrzik értéküket és tartósak, így választásoddal nem csak egy szép ékszer mellett teszed le a voksodat, de tudatos döntéseddel óvod a környezetet és támogatod a fenntartható divatot.

 

Személyre szabott szolgáltatás:

 Igyekszünk egyedi igényeket és kívánságokat megvalósítani, hogy valóban olyan ékszered legyen, ami száz százalékig rólad szól.

 

Gyors és biztonságos szállítás:

 Az ország bármely pontjára gyorsan és biztonságosan eljuttatjuk neked a megrendelt ékszert. 6 helyen pedig akár személyesen is átveheted rendelésed.

 

Kiváló ügyfélszolgálat:

 Tapasztalt csapatunk mindig készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen a megfelelő választásban akár magadnak keresel ékszert, akár ajándékba vennél ékszert.