Kérdésed van? Hívj minket! +06-20/549-7969

ÉKSZEREK AJÁNDÉKBA

Ékszert ajándékozni mindig nemes gesztus, hiszen egy arany vagy ezüst ékszer egyszerre fejezi ki érzelmeinket és odafigyelésünket, ugyanakkor valódi értéket is képvisel. Egy jól megválasztott ékszer nem csupán szép és elegáns, hanem illeszkedik a megajándékozott stílusához is. Az arany vagy ezüst ékszerrel megajándékozott személy kedve szerint viselheti az ékszert, beillesztheti a mindennapi viseletébe vagy hordhatja egy-egy különleges alkalomra.

Egy ékszernek mindig lehet aktualitása, ajándékozhatsz ékszert, arany gyűrűt, ezüst gyűrűt, drágaköves gyűrűt szerelmed vagy hűséged jeléül Valentin-napra, megörökítheted kisbabád születését egy babaemlék őrző ezüst tárggyal, meglepheted házastársad a házassági évfordulón, de barátokkal az összetartozás jelképe is lehet egy azonos arany gyűrű vagy ezüst fülbevaló.

Karácsonykor pedig megajándékozhatod párodat, szüleidet, gyermekedet egy csodás ékszerrel, ami varázslatosan csillog a fenyőfa alatt és kifejezi a szereteted. Egy arany, ezüst vagy drágaköves ékszer ráadásul megőrzi szépségét és értékét, így továbbörökíthetsz egy ragyogó darabot magadból az utódainak is.

Miért válaszd az Antal Ékszert?

Minőségi arany és ezüst ékszerek, garanciával:

Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokból készült ékszereket kínálunk, melyek nem allergizálnak, emellett őrzik értéküket és tartósak, így választásoddal nem csak egy szép ékszer mellett teszed le a voksodat, de tudatos döntéseddel óvod a környezetet és támogatod a fenntartható divatot. Minden arany és ezüst ékszerünk magyar fémjellel és minőségi tanúsítvánnyal (certifikát) rendelkezik, a vásárlás mellé garanciát adunk. A garanciáról bővebben itt olvashatsz »

Személyre szabott szolgáltatások:

Igyekszünk egyedi igényeket és kívánságokat megvalósítani, hogy valóban olyan ékszered legyen, ami száz százalékig rólad szól. Amennyiben személyre szabott ékszert szeretnél, vagy egyedivé tennél egy ékszert véséssel, kövekkel, vedd fel velünk a kapcsolatot emailben (kapcsolat@antalekszer.hu) vagy telefonon.

Egyszerű és biztonságos fizetés:

Ékszereinket fizetheted bankkártyával vagy előreutalással online, személyes átvétel esetén pedig akár készpénzzel is.

Gyors szállítás:

Az ország bármely pontjára gyorsan és biztonságosan eljuttatjuk neked a megrendelt ékszert. 6 helyen pedig akár személyesen is átveheted rendelésed. Itt találod az Antal Ékszer üzleteket »

30 napos visszaküldési jog ékszereinkre:

Ha meggondoltad magad, 30 napod van arra, hogy visszaküldd a megvásárolt ékszert. Ennek feltételeiről és lehetőségeiről itt olvashatsz »

Segítőkész ügyfélszolgálat:

Tapasztalt csapatunk mindig készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen a megfelelő választásban akár magadnak keresel ékszert, akár ajándékba vennél ékszert. Keress minket Facebook- vagy Instagram-üzenetben, emailben, telefonon vagy a kapcsolatfelvételi űrlapunkon.