Egyedi és kis szériás arany, ezüst, drágaköves ékszerek - Most ingyenes szállítás Foxpost automatába!

Kérdésed van? Hívj minket! +06-20/549-7969

Szűrés
Anyag
Karát
Tisztaság
Szín
Csiszolás
Méret
50 - 60
Súly (gr)
0 gr - 5 gr
Plusz infó
Ár (Ft)
36 900 Ft - 1 999 900 Ft
Termék státusza

Arany eljegyzési gyűrűk

Arany eljegyzési gyűrűk kategóriánkban összegyűjtöttük neked a szerelem és elköteleződés csodás szimbólumait, itt biztosan megtalálhatod álmaid eljegyzési gyűrűjét. Nem tudod a gyűrűméretet? Megmutatjuk, hogyan tudod lemérni a saját ujjadat vagy más ujját, és gyűrűméretre átszámolni »

52termék
 

Az eljegyzés életünk legfontosabb pillanatai közé tartozik, és semmi sem fejezi ki jobban ezt a különleges eseményt, mint egy csodálatos arany eljegyzési gyűrű.
Az arany fénye és tartóssága hasonlatos az örök szerelemhez. Az Antal Ékszer Eljegyzési gyűrűk kínálatában megtalálható arany eljegyzési gyűrűk kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy éveken át ragyogóak maradjanak és hűen tükrözzék elköteleződésedet.
 
Arany eljegyzési gyűrűk kategóriánkban számos stílus és design közül választhatsz, így biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a párod személyiségéhez passzoló gyűrűt. Legyen szó klasszikus eljegyzési gyűrűről, romantikus, szív formájú eljegyzési gyűrűről, gyémánt eljegyzési gyűrűről, drágaköves eljegyzési gyűrűről vagy akár egyedi eljegyzési gyűrűről, nálunk mindent megtalálsz.