Egyedi és kis szériás arany, ezüst, drágaköves ékszerek - 6 helyen személyesen is átveheted!

Kérdésed van? Hívj minket! +06-20/549-7969

Szűrés
Anyag
Karát
Méret/hossz
Állítható
Súly (gr)
1 gr - 11 gr
Ár (Ft)
75 900 Ft - 389 900 Ft
Termék státusza

Arany collierek

Az arany collier mindig tökéletes választás, legyen szó egy fontos eseményről, egy romantikus vacsoráról vagy egy mindennapi megjelenésről. Az arany collier lehet egy díszesebb, rövidebb arany nyaklánc, de általában egy medálszerű függő is van rajta. A különbség az arany nyaklánc medállal és az arany collier között, hogy utóbbinak szerves része a díszítőelem. Kínálatunkban többszínű, azaz bicolor és tricolor arany collier és szerelmi szíves arany collier is megtalálható.


13termék 113

Miért válaszd az Antal Ékszert?

 

Minőség és kiválóság:

 Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokból készült ékszereket kínálunk, melyek nem allergizálnak, emellett őrzik értéküket és tartósak, így választásoddal nem csak egy szép ékszer mellett teszed le a voksodat, de tudatos döntéseddel óvod a környezetet és támogatod a fenntartható divatot.

 

Személyre szabott szolgáltatás:

 Igyekszünk egyedi igényeket és kívánságokat megvalósítani, hogy valóban olyan ékszered legyen, ami száz százalékig rólad szól.

 

Gyors és biztonságos szállítás:

 Az ország bármely pontjára gyorsan és biztonságosan eljuttatjuk neked a megrendelt ékszert. 6 helyen pedig akár személyesen is átveheted rendelésed.

 

Kiváló ügyfélszolgálat:

 Tapasztalt csapatunk mindig készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen a megfelelő választásban akár magadnak keresel ékszert, akár ajándékba vennél ékszert.