Kérdésed van? Hívj minket! +06-20/549-7969

Artgems medál elefánt
Artgems medál elefánt
32 900 Ft

Artgems medál elefánt

Lenyűgöző Artgems medál, mely egy elefántot ábrázol. Kínában az elefánt őshonos állat volt, melyet a fizikai és mentális erő és a hatalom jelképének tartottak. Ennek bizonyítékát ma is láthatjuk, amint hatalmas fákat tép ki az erdőkben. A boldogság jelképének is tartják – talán nemcsak azért, mert az elefánton ülni és a boldogság szó a kínai nyelvben hasonlítanak egymáshoz.

Az elefánt alakot a művész rubin, ametiszt, kék zafír, karneol és opál drágakövekből alkotta meg. Mindazoknak ajánljuk, akik szeretik a különleges drágaköves ékszereket és a szimbolikus ékszereket.


VÁRHATÓ szállítási idő: 
Raktáron lévő ékszernél: max. 3 munkanap
Egyedi megrendelésnél: egyedi szállítási idő

INGYENES szállítás:
30 ezer forint rendelési érték fölött vagy személyes átvételkor

GYŰRŰMÉRET meghatározásához használd Gyűrűméret táblázatunkat »

Raktáron
32 900 Ft
További részletek a termékről

Az Artgems medálokat harmonizáló medálnak is nevezik, mert a folyamat, ahogy készül, és a végeredmény a természet és az ember olyan magasztos együttműködésének eredménye, amely magában hordozza a harmónia energetikáját. Az ezüst keretbe illeszkedő üveglapot hátulról különleges gondossággal válogatott drágakövekkel fedik be.

A drágakövek méretének és színének összetétele nagyon fontos, mert ez az összetétel fejezi ki a művész elképzelését a képet illetően. Nemcsak az értékes drágakövek, de a finom, gondos kézimunka is, amivel a drágakövekkel befedik az üveglap minden négyzetmilliméterét, teszik értékessé ezeket a művészi munkákat a gyűjtők számára.

Adatok
Anyag
Sterling ezüst (925), üveg, drágakövek
Méret/hossz
3 cm (kilonnal)
Súly
8,5 gr
Certifikát
igen
Fémjel
magyar fémjellel
Cikkszám
383
Vélemények
Legyél te az első, aki véleményt ír!
Egészítsd ki ezzel
Ezeket is ajánljuk