Kérdésed van? Hívj minket! +06-20/549-7969

Szűrés
Anyag
Karát
Tisztaság
Szín
Méret
52 - 60
Súly (gr)
0 gr - 3 gr
Certifikát
Plusz infó
Címkék
Ár (Ft)
59 900 Ft - 249 900 Ft
Termék státusza

Arany topáz ékszerek

A topáz különleges drágakő, magas keménységgel és ragyogó fénnyel. Bár létezik sárga topáz, rózsaszín topáz is, a legkedveltebb a kék színű topáz kő. A topáznak sok pozitív dolgot tulajdonítanak: a kék topáz a viselőjét nyugalommal és nagylelkűséggel ruházza fel, segíti a tisztán látást és megvéd a pletykáktól. Az ókorban a csatába vonulók talizmánként is hordták.
 
A topáz nem csak egy látványos és ragyogó színű kő, de régen azt gondolták róla, hogy megőrzi a szépséget, erősíti a házasságot és harmóniát teremt. Akár emiatt, akár csak a különlegessége révén egy kék topáz gyűrű vagy topáz eljegyzési gyűrű csodálatos ajándék lehet hölgyeknek.

 


17termék 117

Miért válaszd az Antal Ékszert?

 

Minőség és kiválóság:

 Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokból készült ékszereket kínálunk, melyek nem allergizálnak, emellett őrzik értéküket és tartósak, így választásoddal nem csak egy szép ékszer mellett teszed le a voksodat, de tudatos döntéseddel óvod a környezetet és támogatod a fenntartható divatot.

 

Személyre szabott szolgáltatás:

 Igyekszünk egyedi igényeket és kívánságokat megvalósítani, hogy valóban olyan ékszered legyen, ami száz százalékig rólad szól.

 

Gyors és biztonságos szállítás:

 Az ország bármely pontjára gyorsan és biztonságosan eljuttatjuk neked a megrendelt ékszert. 6 helyen pedig akár személyesen is átveheted rendelésed.

 

Kiváló ügyfélszolgálat:

 Tapasztalt csapatunk mindig készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen a megfelelő választásban akár magadnak keresel ékszert, akár ajándékba vennél ékszert.