Ragyogj és ragyogtass! - Antal Ékszer, 1989 óta

Kérdésed van? Hívj minket! +06-20/549-7969

Blog

Nyitási akció! 10% kedvezmény minden ékszerre

Antal Ékszer
Nyitási akció! 10% kedvezmény minden ékszerre

Megújult webshopunkban kedvezménnyel várunk minden régi és új látogatót. Válogass csodás arany, ezüst és briliáns ékszereink között!

Az Antal Ékszer 1989 óta szereplője a hazai ékszerkereskedelmi palettának. Az eltelt évtizedek alatt érdeklődésünk és kínálatunk dinamikusan változott, követve a világtrendeket és személyes kíváncsiságunkat is. 
 
A növekvő igényeknek és az online vásárlás népszerűségének köszönhetően kinőttük korábbi felületünket. Az elmúlt hónapokban azon dolgoztunk, hogy egy új, modern, felhasználóbarát webshopot alkossunk meg, ahol a dizájn és a funkcionalitás egyensúlyban van, ami könnyen kezelhető és kielégíti vásárlóink igényeit.
 
Nagy örömmel indítottuk el megújult webshopunkat 2023. október 27-én, és szeretnénk, ha az örömünkben a látogatóink is osztoznának, ezért nyitási akcióként a teljes ékszer árukészletre 10% kedvezményt adunk (ajándékkártyára nem vonatkozik).
 
Nyitási akciónk részletei:
- A 10% kedvezményt az EKSZER10 kedvezménykód beírásával tudod aktiválni a kosaradban
- A 10% kedvezmény csak az antalekszer.hu felületén érvényes, online vásárlás esetén, az árukészlet erejéig (ajándékkártyára nem vonatkozik)
- A 10% kedvezmény értékhatártól függetlenül, minden ékszervásárlásra érvényes az akció ideje alatt (ajándékkártyára nem vonatkozik)
- A 10% kedvezmény levonásra kerül a teljes árú és akciós árú termékekből is (ajándékkártyára nem vonatkozik)
- A 10% kedvezmény a végösszegből, a kosárban kerül levonásra a kedvezménykód beírásával, fizetni a 10% kedvezménnyel csökkentett összeget kell (ajándékkártyára nem vonatkozik)
- A 10% kedvezményt egy vásárló több alkalommal is használhatja, amennyiben az akció ideje alatt többször is ad le rendelést a webshopban, de egy vásárlás alkalmával csak 1 kedvezménykód érvényesíthető (ajándékkártyára nem vonatkozik)
 
Az akció időtartama: 2023. október 27.-november 26. 23:55